Lovisa mår bättre!

Har ju inte uppdaterat på länge:

Lovisa mår mycket bättre, hon bestämmer bland katterna här och jag tänker inte släppa iväg henne! Glad Jag är tacksam att vi fått henne, det är en skön personlighet! och där tog serien slut! för denna gång

Lööööördag!!! <3 <3 <3

Lördagar är nog den bästa dagen somfinns på hela veckan, man slipper ha ångest till att det är skola dagen efter och sånt, och Goooooodis!
Pappa prata om en överaskning, jag tänkte om det kan vara typ grönan? det är ju premiär för sommarkrysset idag och E.M.D. skulle vara med typ.
Men aja, vi får väl se vart vi tar vägen idag,  igår så åkte jag hit till pappsen igen, och min söta kanin tösen följde med ut på en spring tur ner till stranden och tillbaka och så såg jag på Narnia häxan och lejonet.
Mina amigurumisar fortsätter ploppa upp, förra veckan blev det en fågel och nu får vi se vad som händer här näst.
Jah, ska ni till grönan så får ni väl skrika till!

Puss och kram, Virkelina!

Vad ska jag göra??

Jag känner mig som den enda människan i världen som kan se igenom Eldfaxi och förstå hur han känner...

Men nu så gick jag in på kattas blogg på savaridcenter.se och fick läsa detta:

Maj 5:
Maria tittade också på Faxe och han verkar tyvärr ganska allvarligt skadad. Maria misstänker att han skadat gaffelbandet vilket kan ta upp till ett år att läka. Om det är så lär vi försöka hitta ett annat hem åt honom.

Och nu:

Maj 9:

Faxe försöker hitta ett nytt hem till pga hans skada.

(Hennes inlägg är ju självklart längre :D)

Fyf*n, Jag känner ju honom på ett annorlunda sätt och har alltid gjort det sedan vi träffades första gången, Nu känns det som att hjärtat vill gå åt ett annat håll, åt det sorgliga hållet.
Detta har skarit mig i hjärtat på nått vis, nu på onsdag (12 maj) ska jag verkligen ta ett avsked, vi kanske kommer ses för sista gången i våra liv, Jag skulle göra vad som helst för att få ta hand om honom men det kanske inte går.
Efter att jag skrivit klart så ska jag mejla till min ridlärare och fråga om jag kan göra något för Faxe och om jag kanske kan ta hand om honom lite extra, kanske kan jag ta korta promenader bara i grimskaft, jag skulle kunna göra Vad Som Helst.

Och nu är hela min ridläger dröm förstörd, nu är det bara dags att börja nöta på Gangzter då!

Såhär vill jag för alltid minnas honom:

Min kära Faxe!

RSS 2.0